Ali lahko izdelek zamenjam?

Seveda, izdelek lahko vrnete ali zamenjate v 14 dneh od prevzema blaga. To ne velja za personalizirane izdelke in izdelke narejene po meri. O vračilu oziroma zamenjavi izdelka, nas prosim obvestite na naš e-poštni naslov info@maleumetnine.si

 

Kako lahko izdelek personaliziram?

Vsi izdelki, ki imajo možnost personalizacije imajo dodane možnosti katere lahko po meri spreminjate oziroma dopišete. Ob navedbi personaliziranih podatkov bodite previdni, da bodo le-ti pravilno navedeni. Personaliziranih izdelkov namreč ni možno vrniti oziroma zamenjati.

 

Kaj lahko naredim, če so podatki v navedbi za personalizacijo izdelka napačni?

Nič hudega. Sprememba podatkov je še vedno možna, v kolikor nas o tem obvestite do ene ure po oddaji naročila.

 

Paket je bil ob dostavi poškodovan. Kaj lahko storim?

Poskrbeli bomo, da bo paket do vas prišel nepoškodovan. V primeru, da bi ob dostavi prišlo do poškodbe izdelka oz. paketa, nas o tem takoj obvestite na naš e-poštni naslov info@maleumetnine.si in nam zraven posredujte tudi fotografijo poškodovanega izdelka. Reklamacijo bomo poskusili rešiti v najkrajšem možnem času. 

 

Kako poteka dostava izdelkov?

Naše izdelke dostavljamo s pomočjo kurirske službe GLS, ki vam jih bo dostavila v roku 1-5 delovnih dni po oddaji vašega naročila, medtem ko bodo personalizirani izdelki pa bodo dostavljeni v roku do 7 delovnih dni po oddaji naročila. 

Kako je z osebnim prevzemom naročenih izdelkov?

Izdelke naročite po enakem sistemu, kot bi jih naročili sicer, le označite, da boste izdelke prevzeli osebno in ne preko dostavne službe. To tudi pomeni, da vam v tem primeru NE BO zaračunana poštnina, katera sicer znaša 3,9€.

Izdelke lahko prevzamete, v kolikor ste iz Domžal ali njegove okolice, in sicer s predhodno najavo na info@maleumetnine.si ali na 031 610 425. Prevzem je možen na naslovu: Zoranina ulica 16a, 1230 Domžale (v bližini McDonald’sa v Domžalah).

Ali izdelke dostavljate tudi v tujino?

Na žalost naših izdelkov še ne dostavljamo v tujino in je le ta trenutno omejena na območje Republike Slovenije.

 

S katerimi plačilnimi sredstvi lahko plačujem?

Možno je plačilo z nakazilom na TRR račun SI 0230 0026 4145 177, Male umetnine, Nastja Horvat s.p., Zoranina ulica 16a, 1230 Domžale. 

Druga opcija pa je plačilo s kreditno kartico, preko varnega sistema Stripe.