dojenček in album

5 idej za unikatno darilo ob rojstvu otroka

Sorodnik je dobil otroka, kaj pa zdaj? ? Ja, ne moremo priti ravno praznih rok, zato je ob tem lepem dogodku prav, da dojenčku v spomin na dan, ko se je rodil, tudi nekaj podarimo. Priznava, da je izbira daril včasih zelooo težka, sploh če z njim želimo pustiti dober vtis in občutek, da smo se zanj resnično potrudili. Pomembno je, da pri izbiri darila ne kupujemo stvari na prvo žogo, temveč o tem dobro premislimo. ? Imaš brata, sestro, soseda ali morda celo sorodnika v tretjem kolenu, katerega novi član je že v nizkem štartu, da pokuka na svet? Psssst, nič ne skrbi, zate imava 5 idej za unikatno darilo ob rojstvu otroka. ?

1. IZDELANO V SLOVENIJI

Slovenija je majhna država, a polna domiselnih izdelkov, ki bi lahko konkurirali tudi največjim državam sveta. Z nakupom slovenskih izdelkov podpirate domačo ekonomijo in pomagate malim podjetnikom na poti do njihovega uspeha. Manjše kot je podjetje, bolj se bo potrudilo, da boste s končnim izdelkom kar se da zadovoljni. Lahko bi rekli, da se v njih čuti trud, toplina in ljubezen. ? Morda se takih izdelkov na trgu, čez nekaj let, ne bo več dalo dobiti (vsaj ne v isti podobi) in bo ravno iz tega razloga še bolj posebno in mogoče celo nostalgično.

2. DARILO NAJ BO PERSONALIZIRANO

Mogoče se vam personalizacija zdi nekoliko nepomembna, a verjemite, da ima darilo, na katerem je napisano otrokovo ime, neverjetno vrednost, ki je navadna igrača morda ne bi nikoli imela. S tem tudi pokažete, da ste se z nakupom potrudili in si želeli, da je le-to nekaj posebnega in unikatnega. Ravno zato sva se tudi sami odločili, da bo najin album za dojenčke Pravljično prvo leto, imel možnost personalizacije imena na platnici. Zlate in srebrne črke so na album odtisnjene s prav posebno tehniko, zaradi katere ime, ne bo nikoli zbledelo in bo tam ostalo za vedno. ?

Personaliziran album Pravljično prvo leto

3. UPORABNOST DARILA

Obstaja ogromno stvari, ki jih otrok potrebuje le določen del svojega otroštva. Igrače pridejo in grejo, se uničijo ali pa jih prerastejo ?. Premislite, kaj je tisto, kar bo otroku ostalo za vedno. Eden od predlogov je zagotovo album in dnevnik prvega leta, ki bo otroku ostal za vse življenje. Prav tako se bo lahko z njegovo pomočjo spominjal dni, ki se jih drugače ne bi mogel. Ujeti trenutki na fotografijah in zapisani spomini, ga bodo vrnili v čas, ko je bil dojenček in si ogledal svoje prve korake v svet. ? Kaj ni to nekaj najlepšega?

4. BOLJE KVALITETA, KOT KVANTITETA

Glede na široko izbiro, se je res težko odločiti za tisto pravo stvar, saj imamo pogosto občutek, da nas nekje čaka še kaj boljšega in cenejšega ?. Bodimo iskreni, vsi si želimo privarčevati kakšen evro ali dva, zato je najbolje, da primerjate lastnosti sorodnih izdelkov in se potem odločite, kateri izdelek vam za svoj denar ponudi največ. Vzemite si čas in naj ima kvaliteta, prednost pred kvantiteto. Ne pozabite, bolje je podariti eno stvar, ki je kvalitetna, kot pa več neuporabnih stvari, ki bodo, roko na srce, v roku desetih let, romale v smeti.

5. TRAJNOSTNI IZDELKI

Ekološke bombažne vrečke za pakiranje

V današnjem svetu je nasičenost materialnih stvari iz dneva v dan večja. Na srečo, se vedno bolj zavedamo, kako pomembno je, da kupujemo trajnostne izdelke. ? Še vedno pa je večina izdelkov zapakirana v embalažo, katera potrebujejo več let, če ne kar stoletij, da se dokončno razgradi.

Prav iz tega razloga si želiva biti čim bolj ekološki in čim manj škodovati okolju, zato so najini izdelki skrbno zapakirani v okolju prijazno embalažo. Zavedava se, da sveta ne bova spremenili na bolje, a če lahko vsaj malo pripomoreva k lepšemu okolju, potem je to le še en korak v pravo smer.

Ni pa embalaža edina stvar, v kateri delujeva trajnostno, pač pa sva to preusmerili tudi v najine izdelke, ki bodo otroku, če ne celo večim generacijam za njim, ostali za vedno. ?

Naj bodo darila, ki jih boste izbrali ob rojstvu otroka nekaj, kar bo imelo pomen in mu bo le-to ostalo za vedno. Upava, da sva ti z najinimi 5 idejami za unikatno darilo ob rojstvu otroka vsaj malce pomagali in da boš ob nakupu dobro pomislil/a o vseh značilnostih, s katerimi bo darilo ob rojstvu zares posebno. Kaj še čakaš, v akcijoooo! ??

Toliko od naju za danes in se beremo prihodnjič. ❤️

Z ljubeznijo, Male umetnine


Napiši komentar